Broodcafé

We willen met Vrienden van Vroeger uitstralen waar we voor staan. Gastvrijheid met een glimlach! We denken met onze kleine (we zijn nu eenmaal niet zo groot) lunchkaart voor iedereen iets lekkers te hebben.

Geniet van royaal beleg brood in ons kleine café. Wat maakt lunchen bij ons nu zo leuk en lekker? We gebruiken dikke plakken bruin oerbrood brood met daarop lekkere en dagverse ingrediënten ... en dit alles voor een betaalbare prijs! Van huisgemaakte kipkerriesalade en tonijnsalade (oude familierecepten) en zalm tot een lunch met ambachtelijke kroketten. We serveren lunch van dinsdag t/m zondag vanaf 10.00uur! Maar daarnaast zijn overige dagen ook gewoon mogelijk, want ons is niets gek. Check ook onze facebook voor al het huidige lekkers.

Elke dag is een feest en dat zie je terug aan ons team en leuke gerechten! Onze kleine menukaart vind je hieronder, maar daarnaast hebben we dagelijks ook nog veel andere lekkere zaken op de kaart zijn. Vragen? bel of mail ons gerust.

Grote groepen & lunch:

Juist voor grotere gezelschappen is het bij ons erg aantrekkelijk lunchen, voor groepen van 10-50 personen (zomers 150 personen) hebben we de leukste en mooiste locatie van Deventer. We creeren afhankelijk van de vraag onze normale lunch of een uitgebreid buffet met verschillende soorten brood, verse sappen, soep en meer... En dit alles wederom betaalbaar. Ons streven is een uitgebreide lunch te verzorgen in informele setting onder de tien euro pp. Wil je met een grote groep komen lunchen? dit kan, mail ons even dan houden we er rekening mee of we maken iets leuks op maat. Je luncht al geheel verzorgt inclusief consumpties voor 10,- euro pp.

Brand Proeflokaal

Brand bier wordt sinds 1871 gebrouwen volgens familietraditie in het Limburgse Wijlre. Vrienden van Vroeger is één van de 150 Brand proeflokalen waar u naast Brand Pilsener ook kunt genieten van de overige Brand klassiekers. Brand Proeflokalen zijn stuk voor stuk ondernemingen die staan voor genieten, gastvrijheid en vakmanschap! Brand Bier, het bier waar niet alleen Limburg maar ook de Vrienden van Vroeger trots op is. Naast Brand schenken we vanaf onze zes tapkranen wekelijks wisselende speciaalbieren.

Vrienden en koffie

Een lekkere koffie is meer dan alleen de koffieboon. De liefde, het vakmanschap en de machine spelen een grote rol. We gebruiken verschillende bonen om zo de beste cappuccino of koffie te zetten. Onze prachtige machine en vakundige medewerkers maken van elk kopje een sensatie!

 brood1
 

Vrienden van Vroeger creëert met gemak een latte Macchiato, espresso of kop koffie. Kortom: voor elk moment de lekkerste en juiste koffievariatie. Vergeet vooral niet de inspirerende koffieweetjes te lezen aan de binnenzijde van je kopje. En mocht je nog niet binnen zijn geweest, doe dat dan vooral even en laat je verassen door het interieur en de vele authentieke koffiekopjes die je hoog boven je hoofd zult vinden tussen je Vrienden.....