Bruin met een knipoog, aldus de initiatiefnemers van Vrienden van Vrôeger Erik Winkelman en Wilmar Vlaskamp. Wat is Vrienden van Vroeger? In eerste instantie: gewoon een gezellig klein café met hier en daar een knipoog naar het verleden, bij ons geldt: voel je thuis…

Vrienden van Vrôeger is verrassend: niet in de laatste plaats door haar creatieve inrichting en enthousiaste medewerkers. Bij binnenkomst valt meteen het aangezicht van Deventer op, een vergroting van een oude ansichtkaart die over de volle lengte van de muur siert.

Elk hoekje is een verrassing, alles is letterlijk met een knipoog naar vroeger. Het klassieke behang, de reling met oud servies, de beschilderde piano en niet te vergeten de bar die als een golvende IJssel door de zaak loopt.

Zomers hebben we het mooiste terras met uitzicht op de Lebuinestoren, is het genieten op de langste terrasbank (maar liefst 11 meter) van Deventer en organiseren we leuke muzikale evenementen samen met de buren.

We houden van een persoonlijke touch! Elke moment is voor ons bijzonder, of je nu gezellig met vrienden komt borrelen, lekkker wil lnchen, of je verjaardag wilt vieren. Van elk avond groot of klein maken we samen met ons team van enthousiaste medewerkers een succes! In de zomermaanden hebben we plek voor gezelschappen tot 150 man.

Naast dat we het leuk vinden om je te ontvangen in onze zaak aan het Grote Kerkhof komen we ook graag bij je op locatie langs. Met onze fijne bieren, wijnen en lekkere hapjes maken we elk feest of bedrijfsborrel tot een succes. Dezelfde persoonlijk touch als bij ons in de zaak maar dan in eigen tuin, woonkamer of bedrijf.

Juist door het kleine en intieme is het bij ons goed vertoeven. Dit alles en Vrienden, maken Vrienden van Vroeger meer dan de moeite waard. Heb je ideeën, wensen of opmerkingen, schroom dan niet en vraag gerust.

Hopelijk tot snel in de kleinste huiskamer van Deventer!

Namens ons hele team, wie weet tot ziens.

Wilmar & Erik

 

 

Vacatures 

Voor onze prachtzaak aan het Grote Kerkhof zijn we altijd op zoek naar extra collega's die ons team komen versterken. Ben je enthousiast en flexibel en heb jij net als ons een gastvrij karakter, dan is Vrienden van Vroeger misschien wat voor jou!

We hebben een enthousiast team en hebben allen hart voor de zaak, dit zie je terug in onze producten, muziek en beoordeling van onze gasten. Tijdens werkuren gaan we voor het maximale resultaat en zijn goede schoenen erg handig, want lopen doen je veel :) . Een hecht team vinden we belangrijk, je moet binnen ons concept passen! Zowel voor als na werktijd drinken we graag een borrel, bieden we cursussen aan en gaan we soms met ons personeel ver.... naar Valencia bijvoorbeeld. Een negen tot vijf mentaliteit? uh.. daar houden we niet van, je kiest voor horeca, collegialiteit en net dat beetje meer..

Ben je 16 jaar of ouder mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gezellig langs. Zowel voor overdag als avonden zoeken we altijd leuke collega's.

 

Onze omschrijving van de ideale collega is als volgt:

- Iemand die past in ons concept, we zijn namelijk niet doorsnee. We zoeken net iets meer in een collega....
- iemand met gevoel voor humor, veel gevoel voor humor
- sociaal vaardig (niet te sociaal), de gast staat centraal niet jij
- ervaring is niet noodzakelijk, dat brengen we je met liefde bij.
- iemand die geen 9-5 mentaliteit heeft
- die netjes werkt
- creatief is
- die graag een keer iets wil organiseren (feestjes, live muziek etc)- grote partijen/feesten aan kan nemen.
- je bent 18 jaar en/of ouder. 
- je werkt in een team maar staat soms ook alleen

Wat bieden wij:

- een leuke job in een supergaaf team
- veel vrijheid en zelfstandigheid, 
- superleuke collega's, Vrienden van Vroeger doen we samen!
- fijne gasten die ervoor zorgen dat je plezier hebt 
- net salaris
- cursussen, hele leuke uitjes en veel meer...

 

In de juli editie van de Happinez zijn we ook te vinden :)