Eten & drinken

Lunchcafé

Vrienden van Vroeger is gastvrijheid met een glimlach! Met onze kleine (we zijn nu eenmaal niet zo groot) lunchkaart bieden we iedereen iets lekkers .

Geniet van royaal belegd brood in ons kleine café. Wat maakt lunchen bij ons nu zo leuk en lekker? We gebruiken dikke plakken bruin oerbrood met daarop lekkere en dagverse ingrediënten … en dit alles voor een betaalbare prijs! Van huisgemaakte tonijnsalade tot een lunch met ambachtelijke kroketten. 

Elke dag is een feest en dat zie je terug aan ons team en leuke gerechten! Vragen? Bel of mail ons gerust.

 

Grote groepen & lunch

Juist voor grotere gezelschappen is het bij ons erg aantrekkelijk lunchen, voor groepen van 10-50 personen (‘s zomers 150 personen) hebben we de leukste en mooiste locatie van Deventer. We creëren afhankelijk van de vraag onze à la carte lunch of een uitgebreid buffet met verschillende soorten brood, verse sappen en meer… En dit alles wederom betaalbaar. Wil je met een grote groep komen lunchen? Dat kan, mail ons even, dan maken we een voorstel op maat.  Een complete broodjeslunch met drankjes voor groepen bieden we all in met drankjes al aan voor € 13,50 per persoon.

 

 

Wisselende bieren

Brand bier is onze standaard pilsener.  Naast Brand schenken we vanaf onze 5 tapkranen wekelijks wisselende speciaalbieren, zoals Texelse Skuumkoppe, Deventer Road Trip van Davo, Brand Dubbelbock, IJwit, Brugse Zot en vul zo maar aan. Ook aan de BOB wordt gedacht: Affligem Belgisch Wit 0.0 op fles!

 

Vrienden en koffie

Een lekkere koffie is meer dan alleen de koffieboon. De liefde, het vakmanschap en de machine spelen een grote rol. We gebruiken verschillende bonen om zo de beste cappuccino of koffie te zetten. Onze prachtige machine en vakkundige medewerkers maken van elk kopje een sensatie!  En mocht je nog niet binnen zijn geweest, doe dat dan vooral even en laat je verassen door het interieur en de vele authentieke koffiekopjes die je hoog boven je hoofd zult vinden tussen je Vrienden….

 

Menukaart