Evenementen

Muziek met Vrienden

Elke donderdagavond om 20.00 uur brengen we live muziek naar Vrienden van Vroeger i, samen met de zeer getalenteerde sing-a-songwriter Gerben Kroeze.

Of je nu een liefhebber bent van jazz, blues, pop, rock of andere muziekgenres, Muziek met Vrienden heeft voor elk wat wils. Geniet van de ongedwongen sfeer en laat je verrassen door de unieke sound van Gerben Kroeze en zijn muzikale gasten.

Bij Muziek met Vrienden zijn we altijd op zoek naar muzikale talenten die willen deelnemen. Of je nu een zanger bent, gitarist, drummer of een ander muziekinstrument bespeelt, bij ons ben je van harte welkom om jouw muziek te laten horen. Ook literaire bijdragen in de vorm van poëzie of kort proza zijn van harte uitgenodigd.

We vinden het geweldig om mensen samen te brengen en een platform te bieden voor lokale artiesten om hun talent te laten zien. Dus als je graag wilt optreden tijdens Muziek met Vrienden, kom dan op donderdagavond om 20.00 uur langs!

 

Jeu de Boules – Petanque

Bij mooi weer leggen wij ballen buiten, die iedereen op het plein mag gebruiken om een Jeu de Boules te spelen. Natuurlijk vinden we het leuk als je er een drankje bij koopt, maar het hoeft niet!

 

Happen en Trappen

 

Happen en Trappen: de lekkerste fietstochten van Nederland en België. Een dag lang fietsen door een prachtige omgeving en heerlijke gerechten bij vijf verschillende restaurants. Wij zijn voor de route Trappen langs de eindeloze IJssel het punt waarvandaan u vertrekt na het genot van een kop koffie, cappuccino of thee en een Vondelkoek. 

Klik hier voor meer informatie over Happen en Trappen.

Klik hier voor het maken van een reservering.