Mogelijkheden

Houd je van verrassingen en leuke activiteiten of wil je de locatie geheel gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We staan voor alles open, stel je vraag via de contactmogelijkheden die te vinden zijn onder ‘contact’ op deze website. We denken graag met je mee en sturen je graag de leukste opties toe. In de afgelopen jaren vierden honderden gasten een verjaardag, bruiloft of maakten gebruik van onze uitgebreide lunch.

Bruiloft

We zitten met onze zaak dichtbij het Stadhuis, in het midden van de stad. Wanneer je kiest voor een ceremonie op het Stadhuis zit je op loopafstand van onze zaak, ideaal voor een receptie, borrel of feest om je dag compleet te maken. Wil je bij ons trouwen? De ambtenaar van de burgerlijke stand komt ook graag jullie huwelijksvoltrekking bij ons doen. We hanteren aantrekkelijke tarieven voor jullie mooiste dag! 

 

Mooiste uitzicht van Deventer

Het mooiste uitzicht? Ja, dat kunnen we met trots best zeggen! Je zit bij ons heerlijk op ons grote terras, we bieden in de zomermaanden plek aan circa 150 personen, dat is toch gaaf als je bedenkt dat we binnen in onze zaak maar plek hebben voor maximaal 70 personen. Kom genieten van een heerlijke lunch, of je nu met z’n tweeën komt of juist met 30 personen, je bent altijd welkom!

Stadswandelingen

Vrienden van Vroeger biedt diverse stadswandelingen aan door de oude binnenstad van Deventer. Zowel overdag maar ook in het bijzonder tijdens de late avonduren. Ontdek de stad in het donker en leer Deventer kennen en waarderen. Tourguide Rik Gortemoller neemt je mee door de stad. Heb je speciale wensen? Geen probleem!

Catering van events

Vrienden van Vroeger verzorgt de catering op uw evenement op het Grote Kerkhof. Koffie, thee, taart, lunches, soep of een daghap, vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Wie gingen je voor?

Vele gasten hebben ons de afgelopen jaren leuke reacties gestuurd:

 

Kees van Hoof, voorzitter Deventer Sportploeg:

“Het was een zeer geslaagde dag voor iedereen. Het weer was geweldig en wat hebben we een mooi plein. Jullie gastvrijheid en verzorging van alle gasten en medewerkers was top. Mochten we in de toekomst weer een evenement organiseren maken we graag weer gebruik van jullie gastvrijheid.”.

Pieter Verdam:

“Waar een klein café groot in kan zijn”.

Heerlijk ontspannen sfeer, je voelt je meteen welkom. Leuke barmannen en vaak uitstekende live muziek.

Marcel:

“Top locatie”

“Het is een relaxte plek om een dagje Deventer in te beëindigen. Altijd goede mensen achter de bar die zich helemaal voor jou willen inzetten. Uit eigen ervaring ook erg goed voor feestjes (er zijn zelfs al bruiloften georganiseerd in dit lieve kleine kroegje, dat zegt genoeg!).”

Annemieke van Gorssel:

“Als thuis” 

“Bij Vrienden van Vroeger is het thuiskomen… De sfeer die er hangt, de mensen die er komen, gemoedelijkheid ten top! En niet te vergeten, die leuke barmannen. Zeker een aanrader bij een bezoek aan deze mooie stad!”